Zile
Ore
Minute

A fi in domeniul beauty este frumos, dar este si provocator atunci cand iti doresti sa castigi mai mult de 10000 de euro pe luna!

Am pregatit un super eveniment pliat pe nevoile tale in care sa iti raspundem la urmatoarele intrebari

Am intalnit adesea foarte multe profesioniste in domeniul beauty care nu stiau sa vanda. Am intalnit, de multe ori, persoane care nu stiau cum sa arate o postare de promovare sau cum sa isi promoveze pur si simplu serviciile noi in randul propriilor cliente. Pe langa aceste situatii am mai intalnit persoane care isi doresc sa isi deschida un salon de remodelare insa nu stiu de unde sa inceapa!

Daca si tu te numeri in aceasta situatie, daca vrei sa inveti cum sa iti cresti business-ul in domeniul beauty, dar si care sunt ultimele echipamente din industrie te invit la evenimentul meu din data de 22 iulie!
 
Iti voi povesti detaliat cum mi-am deschis un salon cu 10000 lei, cum intr-un an am ajuns la incasari de peste 10000 de euro pe luna, dar si cum sa iti cresti afacerea fara sa aduci bani din buzunar. Da, mi-am crescut acest business, in care am avut si provocari, nu pot nega, cu 0 lei sau foaoarte putini bani din partea mea in ceea ce tine de achizitia de echipamente, promovare, scalare la inceput. Sunt sigura ca te intereseaza si pe tine sa aflii cum poti face acest lucru pentru business-ul tau actual in domeniul beauty sau pentru business-ul viitor. Sunt sigura ca esti curioasa sa aflii si prin ce provocari am trecut, dar mai ales cum le-am depasit.
 
Dincolo de cele scrise mai sus vino la eveniment fiindca vei avea foarte multe de castigat doar prin simplu fapt ca participi! Las mai jos ce surprize te asteapta

PS: evenimentul va fi filmat asa ca nu te teme ca ti se va schimba programul in ultimul moment.

PS: esti inscrisa la concurs chiar daca nu reusesti sa ajungi

Ce poti castiga daca vii la eveniment?

Ce castigi garantat

Avem cofee brake  si muuult networking
Intra pe link si inscrie-te la evenimentul anului in domeniul BEAUTY!
Participi la concurs, chiar daca te inscrii.
Nu pierzi concursul si nici evenimentul daca nu poti ajunge fiindca va fi FILMAT!

Cartea '"SCAPĂ DE SĂRĂCIE"

SCAPĂ DE SĂRĂCIE este cartea oamenilor care vor mai mult de la viață. Este cartea ce îți promite că după citirea ei vei vedea drumul tău ca pe o ploaie de oportunități și te va motiva în direcția construirii unei vieți mai prospere pentru tine. Vei învăța cum din puțin poți crea bogăție, dar și cum să îți dezvolți o afacere de zeci de mii de euro, fie cu puțini bani, fie chiar cu 0 lei. Dacă vrei să crești din punct de vedere financiar, dacă vrei să fii antreprenor și nu știi de unde să începi sau dacă ai nevoie de un impuls spre un viitor așa cum îți dorești cartea SCAPĂ DE SĂRĂCIE este pentru tine!  Ia-tă capitolele cărții:

Preț carte 69 lei, preț transport 19 lei.

Inscrie-te