Franciza

Franciza Zen Beauty Salon

În România sunt foarte multe saloane de înfrumuseţare care se concentrează pe coafură, unghii sau extensii de gene. De asemenea, tratamentele faciale se fac în clinici unde nu îşi permite toat lumea să meargă. Zen Beauty Salon este un concept bazat pe realizarea de tratamente faciale profesionale cu produse personalizate.

Zen Beauty Salon reprezintă CABINETUL DIN CARTIERUL TĂU SPECIALIZAT PE TRATAMENTE COSMETICE PROFESIONALE.

Beneficiile afacerii

Franciza Zen Beauty Salon

Pe langa toate beneficiile de mai sus obtinerea unei francize iti ia toate grijile pe care le ai la inceput de drum intr-o afacere. Practic nu trebuie sa cauti in toate partile informatii despre documentele de care ai nevoie pentru a deschide afacerea, nu trebuie sa te preocupi de marketing si sa il faci singur/a, poti sa alegi sa lucrezi tu sau sa angajezi pe cineva. Franciza Zen Beauty Salon te scapa de costurile inutile pe care le-ai avea daca ai incerca strategiile de marketing pentru a vedea ce ti se potriveste mai bine. Beneficiezi de mentorat lunar, iar daca intampini o problema, atunci ai unde sa intrebi si sa primesti o solutie. Costurile sunt extrem de mici, ceea ce este un enorm avantaj. Pe langa acestea nu trebuie sa te informezi ce produse trebuie sa cumperi, ce aparatura merita sau nu sa cumperi, noi iti oferim totul.

Franciza Zen Beauty Salon este pentru antreprenorii care nu vor sa isi asume riscuri uriase si care vor o afacere de succes. Stim ca in foarte mare masura succesul afacerii depinde de antreprenorul din spate. Insa, in cele mai multe cazuri afacerile sunt deschise de persoane fara experienta in antreprenoriat in spate, lucru care poate conduce la faliment si la pierderea de bani. Acest lucru nu se intampla in cele mai multe cazuri cand apelati la o franciza. Antreprenorul din spatele unei francize primeste toate informatiile pe care nu le poate gasi pe internet, precum la niciun curs pe care ar putea sa il faca.

Solicită o ofertă de preţ. Pentru a solicita o oferta de pret este necesar sa ne lasi un numar de telefon si numele!