Drenaj limfatic prin presoterapie

Este o metoda relativ noua, care se face prin drenaj limfatic. Foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa. Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate in slabire si detoxifiere. 

 

Aparatul de drenaj limfatic se utilizeaza in tratamentele de drenaj, care ajuta la eliminarea excesului de lichid si toxine din tesuturi. Acest aparat utilizeaza tehnologie avansata pentru a masca sau a stimula fluxul limfatic. 

 

Costumul profesional pentru slabit este utilizat in tratamentele de slabire si remodelare corporala, care utilizeaza presiunea aerului pentru a ajuta la eliminarea celulitei si a excesului de lichid din tesuturile corpului. Costumul este construit din mai multe cavitati umflate cu aer, care aplica o presiune uniforma pe intregul corp. Detoxifierea se refera la eliminarea toxinelor si a altor substante nocive din corp. 

 

Presoterapia este o tehnica non-invaziva utilizata in tratamentele de slabire si remodelare corporala, care utilizeaza presiunea aerului pentru a ajuta la eliminarea celulitei si a excesului de lichid din tesuturile corpului. Acest tratament implica utilizarea unui costum special construit din mai multe cavitati umflate cu aer, care aplica o presiune uniforma pe intregul corp.

Avantajele terapiei

Ce mai aștepți ?