Epilare definitivă

Cine n-a visat ca printr-o minune sa scape de chinul epilarii la fiecare 2-3 zile? 

Cate complexe nu aduce cu sine excesul de par din anumite zone ale corpului?

Vestea buna este ca progresul tehnologic actual din domeniul beauty&care a dus la aparitia pe piata a unor dispozitive medicale capabile sa rezolve definitiv problema pilozitatii, fara efecte secundare pe termen lung.

Ce este tratamentul de epilare cu Laser Dioda ?

Acest tratament de epilare definitiva cu LASER Dioda este cea mai performanta procedura prin care firele de par sunt distruse, efectul persistand cativa ani sau chiar permanent, in functie de reactia foliculului de par si de puterea lui de regenerare. 

 

Epilarea definitiva cu laser dioda nu prezinta contraindicatii majore, fiind considerata de specialisti o metoda sigura de epilare. Exista totusi situatii in care, din motive medicale sau de siguranta, nu se recomanda epilarea cu laser. 

 

Aceste situatii se refera la: perioada sarcinii si a alaptarii, xistenta unor infectii la nivelul pielii sau al mucoaselor, leziuni, tatuaje, prezenta unei boli oncologice

Este epilarea cu laser dioda o procedura sigura?

Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitiva, epilarea cu LASER Dioda este o procedura sigura, nedureroasa, care nu produce iritatii sau inflamatii, fiind potrivita oricarui tip de piele. Echipamentul ultraperformant functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ceea ce presupune atingerea unor temperaturi foarte inalte pentru a distruge foliculul de par, fara afectarea tesutului din jur. 

 

Deoarece parul uman se dezvolta in trei etape, anagen (crestere), catagen (repaus) si telogen (cadere), acesta nu poate fi eliminat integral intr-o singura sedinta, dar se poate observa inca de la prima sedinta rarirea parului in zonele tratate. In functie de numarul si suprafata zonelor tratate, o sedinta poate dura intre 5 minute (zona axilei), pana la 60 – 90 minute (intregul corp).

Ce precautii sunt necesare inaintea epilarii cu laser dioda?

Premergator inceperii procedurilor de epilare definitiva cu laser dioda e necesar sa:
Evitati ceara sau aparatul electric de epilat cu circa 4 saptamani inainte;
Radeti cu lama parul din zonele ce urmeaza a fi tratate;
Faceti o pauza de la expunerea prelungita la soare, iar sedintele la solar trebuie evitate cuminimum 3 zile inainte si dupa tratamentul cu laser.
Cand este bine sa incepi sedintele de epilare definitiva?

 

Sedintele de epilare definitiva cu laser dioda pot fi incepute oricand, insa sezonul toamna-iarna este ideal deoarece iti permit sa intampini vara cu o piele catifelata, fara sa mai traiesti disconfortul si grija epilarii.

 

Ce simti in timpul unei sedinte de epilare definitiva cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laserul dioda este lipsita de durere intrucat dispozitivul este prevazut cu un sistem de racire, Crystal freeze, ce porneste din varful aplicatorului si reduce temperatura produsa de lumina la nivelul pielii. Astfel, aceasta tehnologie asigura maximum de confort pe toata durata procedurii, la nivelul pielii resimtindu-se o senzatie placuta. Dispozitivul de epilare laser dioda poate ataca orice zona afectata de pilozitate: axila, mustata, barba, inghinal, linie bikini, interfesier, brate, picioare, abdomen, spate.

Ce mai aștepți ?