Lipoliză injectabilă fără ac

Lipoliza injectabilă este o metodă minim invazivă prin care este eliminată grăsimea. Aceasta poate fi folosită în toate zonele unde grăsimea nu se duce cu sport sau planuri alimentare. Este procedurta ideală pentru depozitele mici și medii de grăsime. 

 

Este folosită o combinație de substanțe care se găsesc și în organismul nostru, dar care din cauza vârstei, alimentației, stresului, oboselii, la unele persoane nu se mai produce astfel încât să fie menținut un echilibru al greutății. 

 

Zonele pe care se poate face lipoliză sunt următoarele: gușă, brațe, abdomen, coapse, genunchi. În plus lipoliza este procedura ideală pentru distrugerea celulitei, mai ales în cazul persoanelor care nu au timp să vină de mai multe ori pe săptămână la salon și prefer să vină o dată lună. Lipoliza injectabilă fără ac se realizează cu ajutorul dispozitivului hyaluron pen, care acționează cu ajutorul presiunii.

Modul de acțiune

Substanțele folosite sunt deoxicolat de sodiu și fosfatodicolina. Acidul deoxicolic, regăsit în mod natural și în organism, descopune grăsimea. Grăsimea ce va fi distrusă va fi eliminate în mod natural prin drenaj limfatic. Se recomandă a se bea mai multă apă decât în mo obișnuit pentru a ajuta corpul să elimine mai repede grăsimea. Fosfatodicolina este un aminoacid extras din soia. Acesta îmbunătățește metabolismul lipidelor. 

 

Procedura se face o singură dată pe lună pe aceeași zonă și la 7-14 zile distanță pe zone diferite. Aceasta durează între 10 și 40 de minute, iar un protocol complet este compuns dintr-un număr de 4-6 tratamente.

Avantaje ale terapiei

Ce mai aștepți ?