Tratament facial mască led

Tratamentul iubit de vedete, care reduce ridurile, acneea, petele pigmentate, creste luminozitatea, uniformizeaza tenul

Lumina naturala si undele de lumina de diferite intensitati sunt printre cele mai populare metode terapeutice de vindecare de secole. Diverse culori provoaca diferite efecte in corpul nostru, in pielea, tesutul si celulele noastre.Luminile colorate absorb cromoforii tinta ai pielii pot sa calmeze, sa regenereze, sa revitalizeze si sa ofere multe alte efecte in terapii.

 

Cea mai noua masca de frumusete cu lumina polarizata foloseste cele mai populare spectre de lumina pentru intinerirea, energizarea, optimizarea functiilor sau tratarea acneei pielii. 

 

Masca se potriveste bine cu forma fetei, cu 120 de surse de lumina LED polarizate si cele mai comune 7 culori terapeutice(rosu/infrarosu, albastru, verde, purpuriu, turcoaz, verde galbui, albastru rece).

 

Spectrul de lumina selectat si energia concentrata a luminii pot patrunde in straturile cele mai adanci ale pielii In timpul tratamentelor si acolo pot provoca schimbari. 

 

Masca de fata cu lumina LED polarizata pentru tratamentul anti-imbatranire și acnee cu 120 de surse de lumina LED polarizate si cele mai commune 7 culori terapeutice.

 

Masca de fata cu lumina LED polarizata pentru tratamentul anti-imbatranire și acnee ideala pentru tratamente terapeutice de vindecare.

Specificatii

Efectele culorilor folosite de masca:

Ce mai aștepți ?